onsdag 26 september 2012

Ständigt denna Hanna

Läser på twitter att Mohamad Hassan (FP) är rejält sur på kommunalrådskollegan Stefan Hanna (C) för dennes svar på UNT:s debattsida på en artikel av folkpartisterna Peter Nordgren och Alf Hanslöf om glesbygdssatsningar. Hanna skrev bl.a. "om folkpartiet menar allvar med att prioritera landsbygdsfrågor hoppas centerpartiet att partiet slutar driva försämringar för studieförbunden. Vi hoppas också att ni hjälper till så att kultursatsningar inte bara görs i centralorten, att föreningsstöden försvaras... Landsbygden utvecklas inte positivt genom prat, utan genom handling."
Elakt och lögnaktigt sätt att beskriva allianspartnern folkpartiet tycker Mohamad Hassan som undrar om det inte räcker för Hanna att ha fiender i centern - måste han bli osams med folkpartiet också...
Anar man en spricka i alliansen?

1 kommentar:

  1. : ) Om någon missat det så är vi faktiskt fyra olika partier som ingår i det som kallas Alliansen. Vi har olika hjärtefrågor och vi tycker ibland väldigt olika i sakfrågor. Det är inget konstigt med det. Om något Alliansparti gör utspel i olika frågor är det självklart att man, inkluderande Centerpartiet, får vara beredd på debatt. Vad är problemet med det? Är det kanske vad demokratin behöver för att vara vitalare? Det talas mycket om att demokratin måste vitaliseras. Det är inte speciellt vitalt om man tror att en ständigt enig front är bra för medborgarnas demokratiska intresse och framförallt för förståelsen för olikheterna mellan partier. Som tur är har jag många vänner. Både inom Centerpartiet och utanför : ).

    SvaraRadera