tisdag 26 augusti 2014

Utspel duggar tätt

De politiska utspelen duggar tätt - som sig bör mitt i valrörelsen. Kanske är planeringen av valrörelsen lite för ambitiös, man orkar inte ta in allt...
Miljöpartiet presenterade ett förslag till förbättrad personalpolitik på landstinget. Med benägen hjälp av förre sjukhus- och landstingsdirektören Erik Hemmingsson, numera miljöpartist. Avlasta sjukvårdens personal en del adminstrativa rutiner var ett av budskapen. Moderaterna presenterade en satsning på lärarna - ett lönelyft på 2 000:- lockar kanske? Befäster min tes att lärarna lyckats bra i sin lobbying. Vänsterns undersökning av vinsterna i välfärden, denna gång privata bolag inom Uppsalas äldrevård, presenterades. Hur skulle du använda 36 miljoner? Frågan ställs av vänstern idag... Och Gudrun Schyman, F!, framträdde i Uppsala. F! har inte satt så många spår i valrörelsen - kommer de på spurten - eller brände de all sin krut i EU-valet?
Detta var bara några av dagens aktiviteter, men det regnade så jag ägnade mig åt att läsa en del artiklar och rapporter, som kanske ger avtryck i bloggen framöver, vem vet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar